|
|
|
|
|
|
|
JERONIMA
|
 |
« Odgovor #63 na: Travanj 05, 2010, 14:26:44 » |
Odgovor
|
ja treći put nisam ni stigla mislit  , cura izletila ko raketa  možeš tek zamislit sljedeći put kako će bit brzo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik
Diplomirani ovisnik o pisanju

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #64 na: Travanj 05, 2010, 18:13:29 » |
Odgovor
|
Eh, da, blago vama ...  Ja se nadam da ću ja u rađanju slijediti obiteljski primjer. Moja mama se sa mnom patila 3 dana  - slično ko ja s Franjom 24 sata  - a moja sestra, godinu i pol kasnije, skoro se rodila doma, u zadnji čas stigli ljudi do bolnice, mamu ni klistirat, ni obrijat nisu stigli, a sestra se prije rodila nego što je baka (mamina mama) završila s administracijom na prijemnom šalteru ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
JERONIMA
|
 |
« Odgovor #65 na: Travanj 05, 2010, 20:24:09 » |
Odgovor
|
Eh, da, blago vama ...  Ja se nadam da ću ja u rađanju slijediti obiteljski primjer. Moja mama se sa mnom patila 3 dana  - slično ko ja s Franjom 24 sata  - a moja sestra, godinu i pol kasnije, skoro se rodila doma, u zadnji čas stigli ljudi do bolnice, mamu ni klistirat, ni obrijat nisu stigli, a sestra se prije rodila nego što je baka (mamina mama) završila s administracijom na prijemnom šalteru ...   ma bit će to sve super, ako ništa sve si to već jednom prošla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #66 na: Travanj 07, 2010, 10:58:46 » |
Odgovor
|
ja sam mislila da nisam mislila da je baš tak opako bolno i strašno aaff aaff aaff
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
JERONIMA
|
 |
« Odgovor #67 na: Travanj 07, 2010, 14:56:26 » |
Odgovor
|
ja sam mislila da nisam mislila da je baš tak opako bolno i strašno aaff aaff aaff
joj ovo me podsjetilo,u jednom trenutku agonije,pred sam izgon kad se od dripa i trudova nisam mogla ni maknut,ja sam se derala na babicu " zašto si mi lagala prije pola sata da gore od onog maloprije neće bit,ZAŠTOOOOOO???!!!"  Ona je valjda da me utješi,kad sam je pitala da mi kaže hoće li trudovi još više bolit,rekla-ma ovo ti je najgore,kad krene izgon to nećeš skoro ni osjetit  jea rajt 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ive13
Često pišem

|
 |
« Odgovor #68 na: Rujan 14, 2010, 16:55:02 » |
Odgovor
|
uff nisam puno mislila, samo sam jedva cekala da sve prodje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #69 na: Rujan 14, 2010, 17:34:19 » |
Odgovor
|
ive13  molim te da nam se predstaviš na pdf-u Dobro došli kako bi znali s kim tipkamo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
lighty
Povjerite se

Svatko smrću plaća crvenu raskoš svoje mladosti...
|
 |
« Odgovor #70 na: Rujan 19, 2010, 22:48:03 » |
Odgovor
|
blago onima koje ne stignu mislit ja sam bome razmišljala dali će bol ikad prestati i da li može boljeti išta jače od togo ..pogotovo s Rinom..ajme 4 sata na dripu ..a boli joj sad sam se naježila koliko boli  se elinom je sve nekako bilo lakše...sam znamda sam gledala na sat onaj bijeli sat u rađaoni nikada neću zaboravit..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

Divno je biti nekome nesto...
|
 |
« Odgovor #71 na: Rujan 19, 2010, 23:06:22 » |
Odgovor
|
Drugi put sam samo mislila na to da bude sve u redu sa bebom  jer je babica pred sami izgon bila zabrinuta, trazila otkucaje srca aaff ali sve je to jako kratko trajalo, hvala Bogu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #72 na: Rujan 20, 2010, 14:56:25 » |
Odgovor
|
između bolova razmišljala sam kako sam ipak trebala ujutro doručkovati jer sam sad gladna ko pas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
Tyana
|
 |
« Odgovor #73 na: Rujan 20, 2010, 20:14:09 » |
Odgovor
|
Nisam sitgla mislit,a ono kaj i jesam bilo je : kad ce kraj ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Iskustvo je nesto sto imas kad ti vise netreba.
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #74 na: Rujan 23, 2010, 18:29:29 » |
Odgovor
|
Na drugom porodu ja ne da sam samo mislila, nego sam to par puta i pitala sestre i doktorice oko sebe: "Oprostite, koliko još ima do kraja?"  A kad su krenuli ONI trudovi (nakon bušenja vodenjaka i ukopčavanja dripa), razmišljala sam otprilike ovako: "Šta mi bi?! ŠTA MI BI??  A lijepo sam znala kaj me čeka  ! A, ne, ne, ne, ovo je sad definitivno zadnje  , ne, ne, ne više, jok, a-a  ! To je to od mene. I to najbolje da odmah nakon poroda podvežem jajnike, tak neću past u napast da se predomislim  . A ak me uhvati želja za još jednim djetetom, majkemi, posvojit ću ga  , nek ga netko drugi rodi, ja ne!  " 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|