Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: - jadikovke jedne kućanice -  (Posjeta: 999 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
antoniasb
Diplomirani ovisnik o pisanju

« na: Srpanj 31, 2010, 16:44:28 »
OdgovorOdgovor

dan mi krene prekrasno...ja i mm    se izležavamo i igramo sa Marinom na našem krevetu i šapućemo kako ćemo se malo    kad marino zaspe a kad se probudi kako ćemo u skitnju kad zvoni njegov mob.   mora na posao   ajde kao mora samo na sat/dva nešto odvesti i vraća se odmah.
Ode tako mm a ja dignem Marina iz kreveta,upalim mu Peppu pig,dam da gricka smoki i uključim se na forum malo viditi što vi cure radite ali...pošto je moj sin proždrljiv što se smokija tiče dam mu točno 4 kom. da jede malo po malo ali on ih od puta sve strpa u usta...i tako ja bezbrižno tipkam kad čujem neko kašljuckanje iza leđa,okrenem se kad on crveni a usta mu puna smokija kao da ih prvi put jede aaff   skočim i izvadim mu prstom smokije iz usta a on jadničak onako cili prepadnut počne plakati  
ajde uzmem gaja i nosim po kući da se smiri i   Boga da ne povrati pošto je osjetljiv na svako sr.. i odma se ispovraća  Roll Eyes šetam put kuhinje s njim,on se nekako već i smirio i imam namjeru da mu dam da se malo napije,uzimam čašu s vodom i pogledam ga kad tamo ona njegova prepoznatljiva faca za povraćanje    osvrćem se oko sebe di mi je bliže   sudoper il da trčimo do wc-a   i dok se tako kao muha bez glave mislim na koju ću stranu on ispovraća i mene i sebe i sve oko nas   ljuta sam na sebe ko pas   i što ću sad   ajde idem prvo skinit njega ,ma nemogu njega opet će se slipit od mene   ajde idem skinit svoju majicu pa ću njega otuširat,skinem mu ispovraćane cipelice i spustim ga na sekundu kraj sebe dok skidam majicu a on frajer onako ispovraćan uvati šmugu i još se smije i trči po stanu dok se meni  diže kosa na glavi   šta ću   bacam svoju majicu na pod i onako gola trčim za njim(jer sam inače liti po kući kad smo sami bez grudnjaka) i molim boga da su mi zavjese zatvorene da me koji susjed ne vidi sa balkona i da se on ne nasloni na trosjed ,zavjese i ostalo po kući i šta ću dok ga tako lovam po kući smijem se i ja sa njim iako mi je muka
uhvatim ja njega,na brzinu se obrišem njegovim vlažnim maramicama da sama sebi ne smrdim, ugasim mašinu u wc-u jer je se on boji kada radi i krenem ga tuširati i tako stojimo u wc-u, ja jednom rukom namještam tuš a drugom držim njega i on naravno  Roll Eyes nered jedan mali   istrgne mi se iz ruke i da će pobjeći a ja smotana refleksno pustim tuš da ga uhvatim kad tamo tuš po meni,njemu i čitavoj kupaoni eeeeeeee ajde bar je za promjenu čista vodu pomislim ali sad mi situacija već postaje ozbiljna iako se i dalje smijem  
otuširam ja njega i mislim se jeeeeeee napokon sve gotovo ,sad ću ga nahraniti pa na spavanje i taman će mm doći   sretna izlazim iz wc-a sa marinom u naručju i sijetim se kako moram opet upaliti mašinu ,pipam ja dugme a ni ne gledam kad odjednom čujem samo pljus i mokre mi noge ,pogledam u mašinu a tamo voda curi na sve strane (naravno da sam stisnila dugme za otvaranje vrata umijesto ono za paljenje) ...marino mi mokar u ruci,kupaonica pliva u vodi,kuhinja ispovraćana a i ja skupa sa njom - e sad mi se već   ali se suzdržavam ispred marina,skupim nekako snage od pustog bijesa i živaca  ''razbijac'' obrišem marina,nahranim ga i    trčim brže bolje u kuhinju i što je povratio ,otvaram prozore,vrata ....ma sve da se razrači taj smrad   trčim u kupaonu, mičem mašinu i kupim vodu
i kad sam sve to sredila idem pod tuš da se napokon i ja otuširam
 taman gotova i mirisna ali krepana izlazim iz wc-a kad ulazi mm   na vrata i gleda me onako   ma naravno mužu uvijek zainteresirana pomislim u sebi i bacim mu se oko vrata  
kasnije nakon nekog vremena ja i mm ležimo i smiješkamo se jedno drugome   pijuckamo kavu a marino spava    pomislim ajme divote i u sekundi zaboravim sva ona sr...
ma nek se netko usudi pa kaže da mi kućanice ništa ne radimo i da je naš život lagan odma ću ga  
« Zadnja izmjena: Srpanj 31, 2010, 17:07:56 do boa » Evidentirano
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #1 na: Srpanj 31, 2010, 17:00:24 »
OdgovorOdgovor

ludnica 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
Ijena
Administrator

« Odgovor #2 na: Srpanj 31, 2010, 17:13:41 »
OdgovorOdgovor

Već s nestrpljenjem čekam nastavak 

Antonia  odličan je tekst!
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #3 na: Srpanj 31, 2010, 17:59:28 »
OdgovorOdgovor

antonia super tekst, zabavno, lijepo, ma svaka čast draga 
Evidentirano

...zamrzavam sliku na poznatom liku, dok se šunjam u san, da ne primete tamo da sam odsutan...
nunchica

« Odgovor #4 na: Srpanj 31, 2010, 18:02:11 »
OdgovorOdgovor

super 
Evidentirano

Josipa

« Odgovor #5 na: Srpanj 31, 2010, 18:22:59 »
OdgovorOdgovor

svaka ti čast!  i ja čekam nastavak! 
Evidentirano

pnikolina
Moderator

« Odgovor #6 na: Srpanj 31, 2010, 18:50:44 »
OdgovorOdgovor

super, super !!!
čekamo nastavak 
Evidentirano

"Kada nešto doista želiš, cijeli svijet se uroti da to i ostvariš."
Šmubulica

« Odgovor #7 na: Srpanj 31, 2010, 21:05:44 »
OdgovorOdgovor

Super tekst, interesantno mi je jer se mogu zamisliti u tvojoj koži, kako polugola trčiš po stanu za djetetom.  Bravo (i za tekst, ali bome i za obavljen posao...). 
Evidentirano

"Svašta se rodi u mutnoj vodi..."

BLUES  MUTNE VODE
supermuma

« Odgovor #8 na: Srpanj 31, 2010, 21:10:17 »
OdgovorOdgovor

bravo draga za text  .... nekako mi je sve to ful poznato   
Evidentirano
bubica
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #9 na: Srpanj 31, 2010, 21:31:04 »
OdgovorOdgovor

Hoćemo još!!! 
Evidentirano

Ivan 14.10.2007.
Petar 13.07.2009.
Josipaorama
Moderator

« Odgovor #10 na: Kolovoz 04, 2010, 15:49:22 »
OdgovorOdgovor

Prava priča 
Baš sam se udubila u priču i jedva čekam nastavak 
Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #11 na: Kolovoz 05, 2010, 09:10:31 »
OdgovorOdgovor

antonia cekam nastavak
Evidentirano
Dani
Moderator

« Odgovor #12 na: Kolovoz 09, 2010, 09:13:02 »
OdgovorOdgovor

i ja sam mislila da već imamo nastavak 
Evidentirano
Josipaorama
Moderator

« Odgovor #13 na: Kolovoz 25, 2010, 23:07:20 »
OdgovorOdgovor

ja bi još 
Evidentirano
neva
Ovisnik o pisanju

....mislit cu o tome sutra....

« Odgovor #14 na: Kolovoz 26, 2010, 08:18:55 »
OdgovorOdgovor

hahaha, umrla sam od smijeha!  volim happy end-ove!   željno iščekujemo nastavak!!
tekst ko za Gloriu...!  prava kolumnistica
Evidentirano

....bolje je biti malo lud nego malo pametan.....;)
Ijena
Administrator

« Odgovor #15 na: Kolovoz 26, 2010, 08:44:16 »
OdgovorOdgovor

Mislila sam da je stigao nastavak 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

unicorn

« Odgovor #16 na: Kolovoz 26, 2010, 09:03:21 »
OdgovorOdgovor

ja tek sad vidla, ajme kako sam se nasmijala ali i mogla poistovjetiti s tobom 
nekad si mislim da bi nam muževi dobili slom živaca da su na našem mjestu, ovo kad krene povraćanje pa jedno pa drugo, uh 
veselim se nastavku 
Evidentirano

zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #17 na: Kolovoz 26, 2010, 10:15:31 »
OdgovorOdgovor

ajde draga, daj nam još, vidiš da smo dosadne 
Evidentirano

...zamrzavam sliku na poznatom liku, dok se šunjam u san, da ne primete tamo da sam odsutan...
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #18 na: Kolovoz 26, 2010, 10:26:01 »
OdgovorOdgovor

Mislila sam da je stigao nastavak 

ja isto 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #19 na: Kolovoz 26, 2010, 17:52:37 »
OdgovorOdgovor

mislim da je već i vrijeme da stigne 
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
mrvica.

« Odgovor #20 na: Rujan 06, 2010, 15:54:56 »
OdgovorOdgovor

iiiiii di je nastavak 
s nestrpljenjem isčekujemo 
Evidentirano

Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
antoniasb

« Odgovor #21 na: Rujan 06, 2010, 15:59:14 »
OdgovorOdgovor

uskoro tj. ovih dana će  ... obećajem 
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #22 na: Rujan 06, 2010, 19:52:25 »
OdgovorOdgovor

ne mogu dočekati 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

Josipaorama
Moderator

« Odgovor #23 na: Rujan 07, 2010, 08:19:49 »
OdgovorOdgovor

Morat da će to biti dupli nastavak... dvobroj... koliko čekamo 

Evidentirano
antoniasb

« Odgovor #24 na: Rujan 07, 2010, 08:39:51 »
OdgovorOdgovor

a stvarno baš sam   Roll Eyes 
Evidentirano
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

« Odgovor #25 na: Rujan 08, 2010, 07:07:11 »
OdgovorOdgovor

Ovo je bilo stvarno super za procitati iako vjerujem da tebi nije bilo osim samog pocetka i happy enda,sto se tice povracanja totalno te razumijem moja Lorena je bila takva  to je strahota al da te utjesim to s godinama prodje,nju je obislo oko 3 il 4 godine
Evidentirano

neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #26 na: Rujan 09, 2010, 15:50:46 »
OdgovorOdgovor

oće bit nastavka ili...?
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
Ijena
Administrator

« Odgovor #27 na: Rujan 09, 2010, 15:56:26 »
OdgovorOdgovor

oće bit nastavka ili...?

Morat ćemo malo pričekati jer antonia trenutno nema internet 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

antoniasb

« Odgovor #28 na: Rujan 18, 2010, 22:31:24 »
OdgovorOdgovor

evo me ... wiiiiiiiiiiiiii napokon  
ima nekih tjedan dana imala sam i ja svoj dan D
 sidim ja za stolom i taman prčkam po forumu,moj bebač do mene u hranilici gleda crtani i jede kad odjednom izbaci mi internet... mislim se šta je sada   prčkam,resetiram,gasim,palim a ono ništa  ''razbijac''  ugasim crtani i prebacim na tv kad nema ni kabelske  aaff
 ljudi moji ja ne da nemam internet ja nemam ni tv  aaff aaff aaff
zovem muža,piz... mu na telefon i kukam,lako njemu on je cili dan na poslu a šta ću sad ja   gledat glupe filmove na dva-u što sam ih do sada pogledala bezbroj puta ili marinove crtiće  ::m''m:: joj koja teška odluka   naravno izabrala sam marinove crtiće bar da dite bude mirno kad već ja nisam  Roll Eyes
ali pošto nevolja nikad ne dolazi sama par dana prije crklo nam i auto,otišla glava motora a to znači velika generalka a taman ga mislili dok je još registrirano prodat i kupit novo...eto znači ja doma sama sa marinom,dragi radi po cili dan,bez auta smo,interneta i tv-a a još proradili moji trudnički hormoni   sreća ajde lipo je vrime pa mogu sa ditetom u šetnju,pa makar do parka na ljulje i na druženje sa lokalnim ćakulonama po kvartu   uz to zovem mamu da dođe,ma zovem sve koje znam i neznam kod sebe na   da mi skrati dan inače ću   eeeeeeeeej pa ja živim kao da sam u srednjem vijeku samo što eto imam struju  
ajde da se smirim muž mi obećao sve sredit ,otići će on do b.net-a jadničak pjehe ili busom ali oni rade kroz jutro tj. do 15 h a on nikako uvatit vrimena od posla  
...i tako ja brojim dane i dane čakajući internet i mislim...
 http://www.youtube.com/results?search_query=to+ce+biti+taj+dan&aq=0    
ajde došao je i taj dan,stigao i internet i kabelska   nitko sretniji od mene ,zaboravila sam već i na probleme sa autom a sada ga mogu i na prodaju stavit,stavljam oglas u 15 h a već oko 17 h zvoni mob.   imamo zainteresiranog kupca   ajde ide se mm naći sa njim,pokazati mu auto pa ako je zadovoljan viđenim prodaje se...ja ostala doma sa marinom i čekam da me mm nazove da vidim kako je prošlo kad zvoni parlafon,pitam tko je kad ono mm,mislim se ništa očito od prodaje jer se vratio za 15 min.   otvaram mu vrata od stana kad sa njim lik tj. momak nekih 20-ak godina - momak automehaničar,donio odma lovu a auto mu se svidilo jer očuvano,pogotov iznutra   navlake šivane po mjeri,čisto e on bi ga napravio i sredio za svoju curu jer ima djelova za fiata u radnji ko u priči...ajde super kontam ja samo mene muči druga stvar  ::m''m:: meni nije jasno zašto momak sklanja pogled kada ide pričat sa mnom   mislim se a biće jadničak ima nekakav tik ili problema u motorici...ono ide mi nešto reć pogleda me i makne pogled put poda ili sa strane i nastavi pričat i tako stalno...vidim da je momak mlad,dobrica neka,kao malo sramežljiv ali i dalje ne kužim    jesam li glupa ili šta   i tako mozgam ja i pričam sa njim  i baš mi nije jasno  ::m''m:: kad odjednom žene moje skužim SISE  aaff aaff ajme majko srama,mislim da crvenim    ja nemam grudnjak na sebi,od panike neznam šta ću  ''help''  sreća marino otišao u dnevnu sobu i ja krenila za njim ... nemogu doć sebi  aaff a ja još jadnog momku dala mu dijagnozu  
ma dobro mislim nije sad velika stvar što ja nemam grudnjak   znala bi ja i izać vanka bez njega u majici koja bi to zahtjevala a sada sam u donjoj majici koja mi je udobna,tanka i mekana,imam ih takvih više i u njima uvik šetam po kući ali kada nemam goste a jbt sada sa izrezom na trokut koji mi je odgovara dok sam imala navučenu tricu ali sada kad ispadaju sa svih strana i kada su jedna solidna četvorka majica mi mala    pa kud prije nisam skužila    ma kad malo bolje promislim šta ja  ::m''m:: mm je kriv ,šta mi nije javio,nazvao na mobitel da dolazi sa momkom koji će kupit auto pa bi se stigla presvući,ako već nije nazvao šta mi nije rekao kad je zvonio na parlafon   uglavnom tako ja opravdavam sebe   momak je sidio tu još koji desetak minuti dok nije pao konačni dogovor za kupoprodajni ugovor i otišao ... e onda je pala paljba na mm kojemu je to sve bilo smiješno   uz kometar bar će slađe vozit auto   a tek kasnije kada sam skužila da moram u utorak sa momkom u javnog bilježnika ovjerit ugovor jer je auto na meni  Roll Eyes
kada se sitin svega opet me na kratko prođe neugoda ali sada me hvata tuga što sam prodala svoje prvo auto koje je sa mnom prošlo toliko toga dok sam još bila cura i danas izlazim iz portuna i pogledom ga tražim   i razmišljam kako je nevjerovatno kako se čovik veže za stvar kao što je auto i kako ga duuuuuuuugo drže lipe uspomene  
« Zadnja izmjena: Rujan 18, 2010, 22:35:21 do antoniasb » Evidentirano
unicorn

« Odgovor #29 na: Rujan 19, 2010, 08:12:00 »
OdgovorOdgovor

Ajme antonia  umrla sam od smijeha sad rano ujutro, držim šalicu s kavom u ruci i čitam i smijuljim se ko glupača neka 
Prvo jako mi je drago da ponovo imaš internet, prvo zbog tebe, a onda zbog nas jer se jako osjeti kad te nema, baš fale tvoji postovi 
Zatim super što ste uspjeli prodati auto, znam kako je nama bilo kad smo prodali prvi auto (s tim da je to bio auto od mm-a ali smo hodali još kad je kupljen i kad je prodan oboje smo se osjećali tužno) pa mogu misliti kako si se ti još uz rad hormona morala osjećati kad ste ga prodali 
A sad kako si uspjela dovesti mladića u neugodnu situaciju, dakle  ko fol nisi skužila  a ono jedva čekaš da pokažeš sad poveće poprsje i dekolte  (šalim se naravno  )
Baš mi je bilo super čitati nove jadikovke i veselim se sljedećem nastavku - naravno moraš napisati kako je prošlo potpisivanje ugovora s dotičnim mladićem   
Evidentirano

Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.626 sekundi uz 57 upita. (Pretty URLs adds 0.025s, 2q)