Ja se ne bih složila.
Prvo, ne slažem se da je premali, jer koliko se sjećam, već je netko svojedobno na ovom forumu pisao kako mu dijete igra igrice na kompu, a pouzdano se sjećam da je dijete imalo manje od 3 godine.
Drugo, ako se dijete pravilno usmjerava i jasno odrede pravila, igrice mogu biti sjajna vizualna i intelektualna stimulacija te izvanredna motorička vježba, a ne samo ovisnost i "zaraza".
Primjera radi, moj Franjo kad je počeo igrati Hlapića s neke 3 godine, bio je toliko nespretan s mišem da je jedva mogao odigrati memory, a igrice di mora igrati povlačenjem miša bile su unaprijed osuđene na propast. Danas ne samo da povlačenjem miša besprijekorno složi kostur dinosaura i to precizno do najsitnijih koščica, nego i crta u Paintu i to bolje od mene.
Bright, ja bih ti zasad preporučila samo bojanke, memory i igrice di se ne zahtijeva velika preciznost.
Npr.
odavde bi, po meni, bile OK igrice "Spoji parove" i "Pamtilica"
Bojanke, npr. imaš
OVDJE i
OVDJE. A ako presitni detalji predstavljaju djetetu problem, postoji rješenje do kojeg je Franjo sam došao

: pritisni CTRL i odskrolaj mišem prema gore, pa ćeš si povećati stranicu i sve na njoj

.
Zatim, za početnike, super je
OVA,
OVA ili, recimo, meni i Franji je na početku jako simpatična bila
OVA.
I tak ... imaš tu gore navedeno dosta zgodnih linkova, pa malo istražujte

.