Dora22
Često pišem

|
 |
« Odgovor #30 na: Srpanj 13, 2009, 22:19:39 » |
Odgovor
|
evo mi još dojimo, već dugih 14 mjeseci, i nemamo namjeru to prekidat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tili
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #31 na: Srpanj 14, 2009, 01:19:15 » |
Odgovor
|
evo mi još dojimo, već dugih 14 mjeseci, i nemamo namjeru to prekidat   i ja si priželjkujem bar toliki staž
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #32 na: Srpanj 18, 2009, 15:46:24 » |
Odgovor
|
mi 23 mj. I jučer mi veli svekar(jedna u nizu bljezgarija,al o tom ču na 'njegovoj' temi),da nek oprostim ali on zna da to nije normalno tako dugo da dijete doji. Samo sam mu odg.da sad imam motivaciju da je 5g dojim!!!  koda dojim dijete zato da bi se hvalila s tim.a on ima najmanje briga oko toga 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 18, 2009, 15:47:30 do DANCHY2 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #34 na: Srpanj 18, 2009, 15:51:23 » |
Odgovor
|
ah,iskreno,sad več ni neznam kak to prekinut pa imam brdo razloga da nastavim...  Danas mi kod frendice u gostima,dosta ljudi,a ona dođe i zapovjedi "Mama,sisu mi daj,u krilo ču sjest!" aaff popne se na krevet,stolac i samo strpa u usta  al na meni je da se bakčem s tim a ne da mi ser*** trkelja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #36 na: Kolovoz 13, 2009, 15:19:35 » |
Odgovor
|
sad ima 5mj i dojim..i neznam ni jednu ženu koje znam da doje..jedna je stala nakon 5 dana jer kao nije imala mlijeka, jedna nakon 2 tjedna je prestala jer isto nije imala mlijeka..znam curu koja je dojila mjesec dana..ima jedna od mjesec i po i stvarno sam se više puta zapitala kako to mlijeko svima nestaje a ja imam i viška..i puno je jednostavnije nego se budit po noći i radit bočicu..nadam se da će me sreća pratit da ne trebam kupovat umjetno..i moje je mišljenje da ni jedna od njih nije ostala bez mlijeka već da nisu htjele jer kao što je jedna rekla: mene to sputava u kretanju...ko će to razumit  uf mislim da ce se mnoge osjecat uvrijedeno na ovaj komentar
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 13, 2009, 15:20:26 do Meggi »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kristy
Diplomirani ovisnik o pisanju

K & T & L
|
 |
« Odgovor #37 na: Kolovoz 15, 2009, 15:21:33 » |
Odgovor
|
ja ne poznam ni jednu takvu ,ali i ja sam dojila bez nadohrane samo prvih 4-5mj. izdojavala ,nudila ,svejedno mi se činilo da mlijeka nema . to znaš i sama  ali mnoge mame nisu uspjele dojit ,a ne zato šta su bile lijene dojit ... ne vjerujem da ima puno koje su namjerno prestale Meggi ,ne vjerujem da će se netko uvrijedit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #38 na: Kolovoz 15, 2009, 16:11:37 » |
Odgovor
|
ja ne poznam ni jednu takvu ,ali i ja sam dojila bez nadohrane samo prvih 4-5mj. izdojavala ,nudila ,svejedno mi se činilo da mlijeka nema . to znaš i sama  ali mnoge mame nisu uspjele dojit ,a ne zato šta su bile lijene dojit ... ne vjerujem da ima puno koje su namjerno prestale Meggi ,ne vjerujem da će se netko uvrijedit kristy otvori onda  ne znam gdje je ta tema-al uglavnom neko je rekao slicno ko i vale,pa su se neke cure uvrijedile.i to je bila hajka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #40 na: Kolovoz 15, 2009, 23:21:31 » |
Odgovor
|
Cure
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
vale
|
 |
« Odgovor #41 na: Kolovoz 16, 2009, 17:29:57 » |
Odgovor
|
imam pravo na svoje mišljenje kao i svatko drugi ...barem bi tako trebalo biti..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #42 na: Kolovoz 16, 2009, 17:41:12 » |
Odgovor
|
Naravno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
juli
|
 |
« Odgovor #43 na: Siječanj 29, 2010, 21:07:17 » |
Odgovor
|
otvorila sam temu "nema više-mlijeka" ali sad sam na ovoj  mislim i vidim da se stvara nešto...  mislim da mogu to zvati produljenim(bit ču sretna ako bude za koji mjesec duže) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #46 na: Siječanj 29, 2010, 22:26:35 » |
Odgovor
|
mi dojimo već 15 mjeseci skoro i nadam se da ćemo još dugo dugo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 ...zamrzavam sliku na poznatom liku, dok se šunjam u san, da ne primete tamo da sam odsutan...
|
|
|
|