Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Najdraži trenutci.....  (Posjeta: 249 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
*

mamine ljubavi....

« na: Srpanj 25, 2010, 15:25:02 »
OdgovorOdgovor

kod dojenja...   evo meni jednog posebno dragog..... kad je jako gladan, pa nabrzinu uhvati cicu, počne vući, a oči mu se preokrenu od užitka, kao da pada u trans.... presladak mi je kad to vidim.... baš se vidi da uživa, da je zadovoljan...

pa onda, kad dojimo po noći, tišina u sobi, nigdje se ne čuje ništa osim gutanja i mljackanja..... 

najdraže mi je kad se u polusnu napapa, pusti cicu i sklupča se ispod nje i nastavi pajkiti.....ili, samo prisloni obraz uz cicu i spava.... baš kao da voli što mu je blizu, nema veze što ne papa taj tren... ma  posebno nešto... 
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
supermuma

« Odgovor #1 na: Srpanj 25, 2010, 19:40:48 »
OdgovorOdgovor

meni je najdraže kad ciki,ciki,ciki i onda u jednom trenutku zastane (ali ciku ne pušta), pogleda me, nasmije se i nastavi  .... a to kad okrene oči dok ciki ko da pada u trans  ma sve vezano za dojenje mi je 
Evidentirano
JERONIMA

« Odgovor #2 na: Srpanj 25, 2010, 19:48:30 »
OdgovorOdgovor

meni je najdraže kad ciki,ciki,ciki i onda u jednom trenutku zastane (ali ciku ne pušta), pogleda me, nasmije se i nastavi  .... a to kad okrene oči dok ciki ko da pada u trans   ma sve vezano za dojenje mi je 

i meni je ovo bilo najdraže 
Evidentirano
bubica
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #3 na: Srpanj 26, 2010, 01:17:10 »
OdgovorOdgovor

Kad se prekjučer počeo budit u 3 sata u noći, ja ga brzo stavila kraj sebe u krevet, a on na pol otvorio oči i kaže sneno "Cica..."
Evidentirano

Ivan 14.10.2007.
Petar 13.07.2009.
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #4 na: Rujan 17, 2010, 17:32:42 »
OdgovorOdgovor

cice se pune brzinom svjetlosti (valjda zato što svako malo cica) i po noći se uglavnom budim okupana u mljeku  Roll Eyes  bez obzira na jatučiće za dojenje 

al moj mališa ne odbija, on samo traži, jednu, pa drugu... i tako cijelu noć.... spava samnom, a ja se samo premještam sa boka na bok  Roll Eyes

ljepo je to dojenje 
« Zadnja izmjena: Rujan 17, 2010, 23:20:01 do neli » Evidentirano

antoniasb

« Odgovor #5 na: Rujan 17, 2010, 19:07:04 »
OdgovorOdgovor

je i baš se i mame navuku i postanu ovisne nakon nekog vremena a ne samo bebači ,meni je tako falilo kada sam prestala ali još malo pa sve iz početka 
Evidentirano
supermuma

« Odgovor #6 na: Rujan 17, 2010, 22:26:19 »
OdgovorOdgovor

ma ja se više i ne primištam sa boka na bok  ona sama dopliva do sise (doplaninari  ).... često zna kad se najede samo je držat u ustima i gledat me... na to se topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 

a kad sam  srednjeg odvikavala nakon 2 god bilo mi je teže nego njemu  al srića mrvica je ubrzo nastavila 
Evidentirano
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #7 na: Siječanj 17, 2011, 14:01:53 »
OdgovorOdgovor

toni je postao jako smiješan što se dojenja tiče.... sad kad papa, ispušta neke zvukiće  i zvuči kao da pjeva    kad tek počne papat vuče i viče ojo... jajo....jojo...    baš uživa 
Evidentirano

eniky
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #8 na: Veljača 15, 2011, 15:42:09 »
OdgovorOdgovor

toni je postao jako smiješan što se dojenja tiče.... sad kad papa, ispušta neke zvukiće  i zvuči kao da pjeva    kad tek počne papat vuče i viče ojo... jajo....jojo...    baš uživa 
tako i niki zvuči
najdraže mi je kada se onako snena meni privije uz cicku,nema mi dražeg osjećaja 782svaki put se raspekmezim
Evidentirano

.....oko moje plavooooooooooooo....
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #9 na: Siječanj 25, 2012, 21:53:06 »
OdgovorOdgovor

kad cica, pogleda me i nasmije se ,ponovo priljubi na cicu i rucicam aju draga ... ajme milina.. menis e oci napune suzama na samupomisao koliko ona uziva ai ja s njom... dans nam je 11 mj eseci i ne zelim prestati
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.121 sekundi uz 36 upita. (Pretty URLs adds 0.012s, 2q)