|
dolph
|
 |
« Odgovor #150 na: Studeni 22, 2009, 13:25:01 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #152 na: Studeni 22, 2009, 20:54:35 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 23, 2009, 07:55:21 do Ijena »
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #153 na: Studeni 22, 2009, 20:58:34 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
|
zomato
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #155 na: Studeni 22, 2009, 21:31:54 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 ...zamrzavam sliku na poznatom liku, dok se šunjam u san, da ne primete tamo da sam odsutan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mala vjestica22
|
 |
« Odgovor #159 na: Studeni 23, 2009, 10:02:55 » |
Odgovor
|
pa da, tako i moj, napravio je tih 7,8 koraka i pao,al sav je bio vazan sto je on to sad napravio, ko da zna da je to neki vazan dogadjaj! ima 13 mjeseci! koliko tvoj star?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mala vjestica22
|
 |
« Odgovor #161 na: Studeni 23, 2009, 10:15:52 » |
Odgovor
|
pa da, isto tako i moj, samo sto nije sav vazan nakon toga, nego je faca kad je korak, dva od stola, baci se na njega,al ne ocekuje neku pohvalu nakon toga... moj je 14.10. jesi iz osijeka?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #164 na: Studeni 23, 2009, 10:20:47 » |
Odgovor
|
a meni bi bilo draže da smo si malo bliže..... da se možemo naći na forumskim kavicama..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
magda
moja jedina sreća u životu

|
 |
« Odgovor #166 na: Siječanj 29, 2010, 22:18:07 » |
Odgovor
|
Evo duuugo nisam nigdje pisala  , Franka je več velika curica od godinu i deset mjeseci,kad prije,  jako puno toga razumije i kad joj se nešto kaže,vidim da shvača šta sam joj rekla!Umiljata je jako ali nedopušta još uvijek da ju se dira tj kad dodju baka i deda nesmiju je držati!dat če im sve igračke i igrat če se ali me nediraj  ! Sama je počela tražit na lonkicu(tutu)mada puno puta i kasno,bude u pelenama materijala ali ok i to je jedan napredak kad sama traži a sa vremenom čemo i to ustaliti i naviči kada se treba tražit! Ujutro mm nosi u krevet cigarete,upaljač i mobitel i viče tata uto,digi se  a normalno ona se prva budi,i to več par dana pratim 7,20 ona ko čigra i viče mama uto,daj meka eto tete malo da i ja moju curicu(maminu mazu )pohvalim e da imamo samojednu manu a to je da traži moj prst i češka se po nosu i viče mazi Anku (Franku) a ja joj jednostavno nemogu odoliti,jer neče uvijek bit malena 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #167 na: Siječanj 29, 2010, 22:25:33 » |
Odgovor
|
slatka mala Franka  i mazi je što više, istina je da brzo čak prebrzo rastu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 ...zamrzavam sliku na poznatom liku, dok se šunjam u san, da ne primete tamo da sam odsutan...
|
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #169 na: Veljača 13, 2010, 17:59:40 » |
Odgovor
|
Nas jučer Pela baš onak iznenadila.... neznam kud to napisat pa ču ovdje.... Poslije vrtića idemo na snjeg i kad smo predvečer išli s njom doma,prolazili smo između zgrada i ona na sav glas nešto pjevala i viče EJO-JEJOOOOO i odjednom naglo zašuti i veli 'Kaj sam to čula?!' Pa to je moja jeka!!!! aaff mm i ja se baš šokirali!Pa nema još ni 2,5g i nismo joj to ni objašnjavali..... i ona opet zaviče i tako osluškuje.Kad smo izašli na čistinu,viče al nema jeke a ona"Vidi kako se tu ništa ne čuje!" Pitam je ja otkud zna za jeku,a ona mi odgovara kako i Pepa sluša svoju jeku a sad ju je eto i ona uspjela čut. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #170 na: Veljača 13, 2010, 20:58:43 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #171 na: Veljača 14, 2010, 01:50:07 » |
Odgovor
|
Danchy Zašto ja ne znam koja je to epizoda Peppe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
gordana28

D & G & F
|
 |
« Odgovor #172 na: Ožujak 26, 2010, 13:47:48 » |
Odgovor
|
Dugo se nismo javili...malo smo u guzvi od kad radim puno radno vrijeme...  Moram malo ishvaliti moju misicu....bili smo na pregledu kod psihologa prije nekoliko tjedana,to nam je trazila neuropedijatrica jer je bila nedonošče.Da ne duzim puno,sve je bilo savrseno,htjela je surađivati čak nije htjela ici od tamo(ima puno novih igracaka)Zakljucak je da je iznadprosjecnog intelektualnog razvoja,odnosno da obavlja zadatke i odgovora na pitanja za cetverogodisnjake  Bas smo bili ponosni(mm i ja) kako je s lakocom komunicirala s dr.Posebno je naglasila da je izrazito razvijen govor.Za njenu dob gornja granica bi bila 110,a njoj je preko 130.(to nije IQ vec neki brjcek koji je dr izracunala)Ma ljubi ju mama  Eto,toliko od nas.....tipkamo se opet...nadam se cesce nego do sada  ....kad bude sest godina biti ce pametnija nego mama... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 26, 2010, 13:49:39 do gordana28 »
|
Evidentirano
|
 Prvi sam te poljubio,oko moje plavo. Ime sam ti nadjenuo i srce ti dao.
|
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #174 na: Ožujak 26, 2010, 14:38:28 » |
Odgovor
|
baš super za Francisku  kako i nećete biti ponosni 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #179 na: Ožujak 27, 2010, 20:37:50 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|