Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: 1 ... 4 5 [6] 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Očajne kućanice!  (Posjeta: 3053 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
unicorn
Diplomirani ovisnik o pisanju

« Odgovor #150 na: Listopad 12, 2009, 08:00:47 »
OdgovorOdgovor

Eto da se malo izjadam....
Sinoć sam malo pričala s mm koji je prilično potišten u zadnje vrijeme pa mi kaže da mu fali da sami provodimo vrijeme zajedno i da radimo stvari koje smo prije znali sami raditi....što je naravno jako teško sad kad sudjeca ovdje.
Pa kao da su mu svaki dani isti, ode na posao, dođe doma, i tako iz dana u dan, sve je isto...(a kako je tek meni koja sam doma  ) No istina je da i meni fali da mogu bezbrižno otići negdje i slobodno prošetati, pogledati što me zanima, a ne konstantno misliti kojem djetetu sad moram dati jesti, presvući pelenu, kaj ću koji dan za ručak...
Rekla sam ja njemu da znam i da se ja osjećam isto, no da bude sretan na onom što ima, na dvoje predivne djece, na stanu za koji nemora brinut dal je plaćena stanarina ili slično, na zdravlju, živim roditeljima....
I naravno da je zahvalan na svemu tome, no ipak slažem se da nam fali vrijeme koje bi mogli provesti sami on i ja kao što smo nekad davno (ipak smo mi 7 godina bili sami i išli svuda gdje smo htjeli i kad smo htjeli)...
Iako mi kad trebamo u šoping centar ili negdje otići nešto kupiti ili potražiti ostavimo djecu mojim ili njegovim starcima, to ipak nije to.
Morat ću se dogovorit sa svekijima da dođu jedan dan pa kad mm dođe s posla da odemo negdje sami na cijelo popodne...
naravno nije ovo ništa strašno i neriješivo i sigurna sam da se to svima događa, no eto da malo podijelim sa vama trenutne osjećaje....
Evidentirano

lorelai
Svakodnevno piskaralo

« Odgovor #151 na: Listopad 12, 2009, 08:06:48 »
OdgovorOdgovor

unicorn mi ti imamo praksu koja nas spašava... dogovorili smo jednom mjesečno čuvanje djece cijelo popodne (i večer-ovisi šta nam je u planu  )i onda ja i mm otiđemo na pizzu, prošetamo, odemo do prijatelja (koji nemaju djecu ili ih i oni nekome ostave)  ili jednostavno stanemo s autom negdi uz more i pričamo. viruj mi to nas spašava, imamo vrime samo za sebe i ne razmišljamo o ničemu (naravno prvih par puta smo pričali samo o dici ali sada  ).... ovo lito planiramo i ostaviti ih pola jednoj baki-pola drugoj i otići 2 dana negdi.... nadam se da ćeš  brzo naći rješenje 
Evidentirano

moji slatkiši :)
duo slatkić 2008
veliki momak 2004
malcom u sredini 2005
unicorn

« Odgovor #152 na: Listopad 12, 2009, 08:16:59 »
OdgovorOdgovor

ma nije problem, dogovorimo se mi sa mojima ili svekijima da čuvaju dečke ali to inače ne bude na više od 2-3 sata, ali od sada ćemo to probati promijeniti i kako ti kažeš Lorelai cijelo popodne provesti sami 
Samo rano smo se sjetili - sad kad je ružno vrijeme stiglo 
Evidentirano

supermuma

« Odgovor #153 na: Listopad 12, 2009, 08:23:03 »
OdgovorOdgovor

nek te vrime ne omete  .mi imamo običaj svaki vikend ostavit dicu mojoj mami cilo jutro a mi idemo na kavicu  i iako nikad nisam bila ljubitelj kave sad mi je ta kava  i cili tjedan joj se veselimo  . slijedeći tjedan ih ostavljamo i spavat u bake (prvi put od kad sam mlađeg rodila) i ne znam kako ću ja to izdržat  , ja sam puuuno navezana na njih.. al moram se privikavat (i sebe i njih...) ipak ću morat ić rodit 
Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #154 na: Listopad 12, 2009, 09:11:42 »
OdgovorOdgovor

ajme cure blago vama, mene bi spasilo da mi barem ponekad samo na pola ure tko pricuva Juliu da barem nekad odem na kavu u miru i odmorim zivce, bas mi to fali, kad smo bili dolje onda mi je mama par put pricuvala al svekrva  ni da bi se ponudila samo zna djelit savjete 
Evidentirano
DaNy

« Odgovor #155 na: Listopad 16, 2009, 10:24:18 »
OdgovorOdgovor

cure moje, potpuno vas shvaćam 
i moj je savijet da ako imate kome, ostavite djecu, posvetite se samo sebi, mužu,
svojim nekim potrebama i zadovoljstvima, jer samo mi mame znamo kako je biti od jutra do sutra
mama i žena i domačica i kuharica i ljubavnica i prijateljica.....  Roll Eyes
Evidentirano
dolph

« Odgovor #156 na: Listopad 16, 2009, 10:29:29 »
OdgovorOdgovor

uni, tu priču ja mm-u pričam...   isto nam je svaki dan isti, na posao, pa doma, a k tome, on radi po cijele dane, a i kad je doma dok jedan jede, drugi se opere, ja obavim kaj trebam...... samo letimo jedno kraj drugog i onda shrvani padnemo u krevet.... 
Evidentirano

only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
DANCHY2

« Odgovor #157 na: Listopad 16, 2009, 11:20:59 »
OdgovorOdgovor

mm i ja nadoknađujemo noču izgubljen dan.kad pela zaspi mi živnemo. ma ne samo to... 
oču reč da smo tak napravili mada je iscrpljujuče.evo,sinoč se zezali do pol 2,a mm se u 5 diže.al inače nebi imali kad ni komunicirat. uskoro nam je 5g kak smo prohodali i planiramo zamolit mamu da ju čuva na cijelo popodne da odemo nekam na klopu i sl.
al kako je ona veča osjeti se koliko nam je lakše i opet se zbližujemo.več je to olakšanje da nemoram svakih 1,5h ju hranit,presvlačit.... što je samostalnija to nam je sve u vezi više kao prije.....
Evidentirano
dolph

« Odgovor #158 na: Listopad 16, 2009, 11:42:09 »
OdgovorOdgovor

viš kod nas suprotno, jer smo se kraj male bebe mogli prišmajhlat, pričat..., a sad on traži pažnju non-stop, čim netko drugi priča sa mnom, odmah izvodi kerefeke da nas omete i da sva pažnja ide k njemu... 
Evidentirano

kika
Moderator

« Odgovor #159 na: Listopad 16, 2009, 12:12:51 »
OdgovorOdgovor

viš kod nas suprotno, jer smo se kraj male bebe mogli prišmajhlat, pričat..., a sad on traži pažnju non-stop, čim netko drugi priča sa mnom, odmah izvodi kerefeke da nas omete i da sva pažnja ide k njemu... 
tako i moja 
Evidentirano
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #160 na: Listopad 16, 2009, 12:20:27 »
OdgovorOdgovor

Citat:
mm i ja nadoknađujemo noču izgubljen dan

ovo san morala citirat..............jer kraj troje dice imat vrimena za sebe je moguće tek kad oni spavaju .........dakle od 21h pa dalje je shou       
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
dolph

« Odgovor #161 na: Listopad 16, 2009, 12:37:29 »
OdgovorOdgovor

je, boa, moj mali ne zaspe do 23 -24 sata!!! a ja se dižem u 6... tak da ni navečer nemamo puno vremena, pogotovo što mm kad radi popodne (do 22 sata) ne dođe doma prije 23-24 sata!   
Evidentirano

boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #162 na: Listopad 16, 2009, 12:40:56 »
OdgovorOdgovor

aaff  ja bi se ubila da su mi budni tako kasno ,   a draga umarat ga popodne umarat i ne dat mu spavat pa u 7 ipo u krpe.....

Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
Dani
Moderator

« Odgovor #163 na: Veljača 23, 2010, 14:18:42 »
OdgovorOdgovor

svaki hebeni dan isti 
Evidentirano
anea

« Odgovor #164 na: Veljača 23, 2010, 14:22:23 »
OdgovorOdgovor

uskoro ce vikend pa ces uzivati,

da te utjesim i meni i joj mnooogima je isto, ujutro trcim po kuci da sve stignem

i da te glupe kuc obveze, kuhanje, ciscenje, pranje , peglanje obavim u sto kracem vrem roku plus odgoj djece

da si popodne imam slobodno...
Evidentirano
Dani
Moderator

« Odgovor #165 na: Veljača 23, 2010, 14:35:46 »
OdgovorOdgovor

ah znam.... nego.... danas baš nešto i nije moj dan 
Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #166 na: Veljača 23, 2010, 14:36:41 »
OdgovorOdgovor

nismo dugo ode kukale pa bi mogle opet, nij a nisam danas od volje 
Evidentirano
zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #167 na: Veljača 23, 2010, 21:31:44 »
OdgovorOdgovor

ma sve smo pomalo u depresiji, odužila se ova hladna, dosadna, mokra zima i čim dođe proljeće već ćemo živnuti 
Evidentirano

...zamrzavam sliku na poznatom liku, dok se šunjam u san, da ne primete tamo da sam odsutan...
unicorn

« Odgovor #168 na: Veljača 23, 2010, 21:55:01 »
OdgovorOdgovor

i ja se pridružujem....nekako se nadam boljim danima sad kako dolazi toplije vrijeme pa ću bit više vani i u kontaktu s drugim ljudima....a ne ovako pričam samo s obitelji i najbližim prijateljima, perem suđe sto puta dnevno, ne da mi se ni čistiti ni išta - a nitko nebude umjesto mene, onda se još pogledam u ogledalo i totalno sam nezadovoljna svojim izgledom (viškom kg) i ne treba mi više od toga da me ubije u pojam... 
Evidentirano

mrvica.

« Odgovor #169 na: Veljača 23, 2010, 21:57:07 »
OdgovorOdgovor

uh a ja mislila da samo mene trenutno stanje u životu i ova dosadna dosadna zima ubijaju u pojam 
Evidentirano

Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
anea

« Odgovor #170 na: Veljača 23, 2010, 21:58:20 »
OdgovorOdgovor

mozda najbolje ne razmisljati jer uskoro zaista stizu lijepi i suncani dani a do tada ove tmurne iskoristimo za planiranje,

donosenje novih odluka i zakljucivanje staroga, proljetno ciscenje  
Evidentirano
vale
Povjerite se
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #171 na: Veljača 23, 2010, 23:16:56 »
OdgovorOdgovor

pa ja spadam u očajne kućanice ::m''m:: ::m''m::....ajme...nemojte me krivo shvatit ali sad znam razlog zašto sam ovakva....
stvarno mi je zadnjih 11 mjeseci proletilo brzo a ubiti je svaki dan isti...pa normalno da sam izludila...a sa druge strane još mjesec dana sam doma i hvata me strah od odvajanja....
Evidentirano
anea

« Odgovor #172 na: Veljača 23, 2010, 23:21:43 »
OdgovorOdgovor

vale, razumijem te potpuno, 26.03. mi istice porodiljni i nemam pojma gdje su ti mjeseci...

a tek odvajanje, jaslice...
Evidentirano
vale
Povjerite se
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #173 na: Veljača 23, 2010, 23:31:09 »
OdgovorOdgovor

meni 10.03. ustvari to je 15-tak dana...joj, joj.joj... sad bi najrađe još jedno djete da ostanem doma s mai...meni će je mama čuvati do barem 10 mj..ubiti dogovor dok nebude mogla u vrtić...
Evidentirano
anea

« Odgovor #174 na: Veljača 23, 2010, 23:33:10 »
OdgovorOdgovor

prezivjet cemo odvajanje ,  , ne znam kako, ali hocemo 
Evidentirano
Dani
Moderator

« Odgovor #175 na: Veljača 24, 2010, 08:11:23 »
OdgovorOdgovor

cure.... 
vidit ćete kako će se sve unormalit kad počnete radit i malo uhvatite ritam 
Evidentirano
vale
Povjerite se
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #176 na: Veljača 24, 2010, 20:29:47 »
OdgovorOdgovor

žena koja je trebala raditi samnom dala danas otkaz i ja u ponedjeljak moram na posao...iznenada je to došlo....
Evidentirano
mrvica.

« Odgovor #177 na: Veljača 25, 2010, 07:55:37 »
OdgovorOdgovor

a joj vale 

koja koma a još se nisi priviknula da 10. - tog moraš ići raditi 
Evidentirano

Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
Dani
Moderator

« Odgovor #178 na: Veljača 25, 2010, 09:06:49 »
OdgovorOdgovor

ajme vale 
ali ajde, bar imaš mamu pa se ne moraš mislit kamo ćeš s malenom 
Evidentirano
anea

« Odgovor #179 na: Veljača 25, 2010, 10:44:28 »
OdgovorOdgovor

haaaa, mozda je bolje tako naglo, neces previse razmisljati, uostalom, imas mamu a to ti je stvarno super, ne moras previse razmisljati jer znas da kako ti zelis ona ce tako napraviti...

Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.468 sekundi uz 55 upita. (Pretty URLs adds 0.026s, 2q)