|
unicorn
|
 |
« Odgovor #150 na: Listopad 12, 2009, 08:00:47 » |
Odgovor
|
Eto da se malo izjadam.... Sinoć sam malo pričala s mm koji je prilično potišten u zadnje vrijeme pa mi kaže da mu fali da sami provodimo vrijeme zajedno i da radimo stvari koje smo prije znali sami raditi....što je naravno jako teško sad kad sudjeca ovdje. Pa kao da su mu svaki dani isti, ode na posao, dođe doma, i tako iz dana u dan, sve je isto...(a kako je tek meni koja sam doma  ) No istina je da i meni fali da mogu bezbrižno otići negdje i slobodno prošetati, pogledati što me zanima, a ne konstantno misliti kojem djetetu sad moram dati jesti, presvući pelenu, kaj ću koji dan za ručak... Rekla sam ja njemu da znam i da se ja osjećam isto, no da bude sretan na onom što ima, na dvoje predivne djece, na stanu za koji nemora brinut dal je plaćena stanarina ili slično, na zdravlju, živim roditeljima.... I naravno da je zahvalan na svemu tome, no ipak slažem se da nam fali vrijeme koje bi mogli provesti sami on i ja kao što smo nekad davno (ipak smo mi 7 godina bili sami i išli svuda gdje smo htjeli i kad smo htjeli)... Iako mi kad trebamo u šoping centar ili negdje otići nešto kupiti ili potražiti ostavimo djecu mojim ili njegovim starcima, to ipak nije to. Morat ću se dogovorit sa svekijima da dođu jedan dan pa kad mm dođe s posla da odemo negdje sami na cijelo popodne... naravno nije ovo ništa strašno i neriješivo i sigurna sam da se to svima događa, no eto da malo podijelim sa vama trenutne osjećaje....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lorelai
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #151 na: Listopad 12, 2009, 08:06:48 » |
Odgovor
|
unicorn mi ti imamo praksu koja nas spašava... dogovorili smo jednom mjesečno čuvanje djece cijelo popodne (i večer-ovisi šta nam je u planu  )i onda ja i mm otiđemo na pizzu, prošetamo, odemo do prijatelja (koji nemaju djecu ili ih i oni nekome ostave) ili jednostavno stanemo s autom negdi uz more i pričamo. viruj mi to nas spašava, imamo vrime samo za sebe i ne razmišljamo o ničemu (naravno prvih par puta smo pričali samo o dici ali sada  ).... ovo lito planiramo i ostaviti ih pola jednoj baki-pola drugoj i otići 2 dana negdi.... nadam se da ćeš brzo naći rješenje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
moji slatkiši :) duo slatkić 2008 veliki momak 2004 malcom u sredini 2005
|
|
|
|
|
|
supermuma
|
 |
« Odgovor #153 na: Listopad 12, 2009, 08:23:03 » |
Odgovor
|
nek te vrime ne omete  .mi imamo običaj svaki vikend ostavit dicu mojoj mami cilo jutro a mi idemo na kavicu  i iako nikad nisam bila ljubitelj kave sad mi je ta kava  i cili tjedan joj se veselimo  . slijedeći tjedan ih ostavljamo i spavat u bake (prvi put od kad sam mlađeg rodila) i ne znam kako ću ja to izdržat  , ja sam puuuno navezana na njih.. al moram se privikavat (i sebe i njih...) ipak ću morat ić rodit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #155 na: Listopad 16, 2009, 10:24:18 » |
Odgovor
|
cure moje, potpuno vas shvaćam  i moj je savijet da ako imate kome, ostavite djecu, posvetite se samo sebi, mužu, svojim nekim potrebama i zadovoljstvima, jer samo mi mame znamo kako je biti od jutra do sutra mama i žena i domačica i kuharica i ljubavnica i prijateljica..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #156 na: Listopad 16, 2009, 10:29:29 » |
Odgovor
|
uni, tu priču ja mm-u pričam... isto nam je svaki dan isti, na posao, pa doma, a k tome, on radi po cijele dane, a i kad je doma dok jedan jede, drugi se opere, ja obavim kaj trebam...... samo letimo jedno kraj drugog i onda shrvani padnemo u krevet.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #157 na: Listopad 16, 2009, 11:20:59 » |
Odgovor
|
mm i ja nadoknađujemo noču izgubljen dan.kad pela zaspi mi živnemo. ma ne samo to...  oču reč da smo tak napravili mada je iscrpljujuče.evo,sinoč se zezali do pol 2,a mm se u 5 diže.al inače nebi imali kad ni komunicirat. uskoro nam je 5g kak smo prohodali i planiramo zamolit mamu da ju čuva na cijelo popodne da odemo nekam na klopu i sl. al kako je ona veča osjeti se koliko nam je lakše i opet se zbližujemo.več je to olakšanje da nemoram svakih 1,5h ju hranit,presvlačit.... što je samostalnija to nam je sve u vezi više kao prije.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #158 na: Listopad 16, 2009, 11:42:09 » |
Odgovor
|
viš kod nas suprotno, jer smo se kraj male bebe mogli prišmajhlat, pričat..., a sad on traži pažnju non-stop, čim netko drugi priča sa mnom, odmah izvodi kerefeke da nas omete i da sva pažnja ide k njemu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #161 na: Listopad 16, 2009, 12:37:29 » |
Odgovor
|
je, boa, moj mali ne zaspe do 23 -24 sata!!! a ja se dižem u 6... tak da ni navečer nemamo puno vremena, pogotovo što mm kad radi popodne (do 22 sata) ne dođe doma prije 23-24 sata! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #164 na: Veljača 23, 2010, 14:22:23 » |
Odgovor
|
 uskoro ce vikend pa ces uzivati, da te utjesim i meni i joj mnooogima je isto, ujutro trcim po kuci da sve stignem i da te glupe kuc obveze, kuhanje, ciscenje, pranje , peglanje obavim u sto kracem vrem roku plus odgoj djece da si popodne imam slobodno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #167 na: Veljača 23, 2010, 21:31:44 » |
Odgovor
|
ma sve smo pomalo u depresiji, odužila se ova hladna, dosadna, mokra zima i čim dođe proljeće već ćemo živnuti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 ...zamrzavam sliku na poznatom liku, dok se šunjam u san, da ne primete tamo da sam odsutan...
|
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #169 na: Veljača 23, 2010, 21:57:07 » |
Odgovor
|
uh a ja mislila da samo mene trenutno stanje u životu i ova dosadna dosadna zima ubijaju u pojam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #170 na: Veljača 23, 2010, 21:58:20 » |
Odgovor
|
mozda najbolje ne razmisljati jer uskoro zaista stizu lijepi i suncani dani a do tada ove tmurne iskoristimo za planiranje, donosenje novih odluka i zakljucivanje staroga, proljetno ciscenje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vale
|
 |
« Odgovor #171 na: Veljača 23, 2010, 23:16:56 » |
Odgovor
|
pa ja spadam u očajne kućanice ::m''m:: ::m''m::....ajme...nemojte me krivo shvatit ali sad znam razlog zašto sam ovakva.... stvarno mi je zadnjih 11 mjeseci proletilo brzo a ubiti je svaki dan isti...pa normalno da sam izludila...a sa druge strane još mjesec dana sam doma i hvata me strah od odvajanja.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
anea
|
 |
« Odgovor #172 na: Veljača 23, 2010, 23:21:43 » |
Odgovor
|
 vale, razumijem te potpuno, 26.03. mi istice porodiljni i nemam pojma gdje su ti mjeseci... a tek odvajanje, jaslice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #177 na: Veljača 25, 2010, 07:55:37 » |
Odgovor
|
a joj vale  koja koma a još se nisi priviknula da 10. - tog moraš ići raditi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
|
|
|
|